25.2.09

Θα φέρουν κρατούμενους;

Σα να πήρε το αυτί μου στις ειδήσεις ότι η Αμερική κάνει λίστα με τις Ευρωπαϊκές χώρες στις οποίες θα στείλει κρατούμενους από το Γκουαντάναμο μόλις ο κ. Ομπάμα το κλείσει.

Να δείτε που θα μας βγει σε καλό ο Παλιοκώστας.
Σιγά μη φέρουν κρατούμενους απ' το Γκουαντάναμο στην Ελλάδα...

24.2.09

Για σχετικούς

Παρακολουθώντας πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα μεταξύ της Inter και της Manchester United, ένα μόνο πράγμα μπορούμε να πούμε μετά βεβαιότητος...

Αν αντί για τους φρουρούς έβαζαν στον Kορυδαλλό τους παίκτες της Inter να σουτάρουν, σιγά μην είχε καταφέρει να αποδράσει ο Παλαιοκώστας... Έχουν βρει ότι πετάει σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου πάνω από το Giuseppe Meatsa...

Έχω μια πρόταση

Ακούγοντας σήμερα τον προβληματισμό σχετικά με το τι θα απογίνει το αεροδρόμιο Ηρακλείου στην Αλικαρνασσό τώρα που ο καλός υπουργός κίνησε τις διαδικασίες για την κατασκευή του νέου διεθνούς αερολιμένα στο Καστέλι, έχω μια πρόταση:

Αντί να ταλαιπωρούνται οι δραπέτες με τα ελικόπτερα και δεδομένου να μην πάει χαμένη η υποδομή, νομίζω θα βόλευε να γίνονται πτήσεις με αεροπλάνα από το αεροδρόμιο Ηρακλείου προς εξωτικούς και άλλους προορισμούς.

Συγκεκριμένα, μπορούν τα ελικόπτερα να συλλέγουν τους δραπέτες από τις ταράτσες των φυλακών και να τους μεταφέρουν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου απ' όπου θα αναχωρούν με charters για όποιον προορισμό έχουν επιλέξει. Βολεύει και το γεγονός ότι ακριβώς δίπλα στο υπάρχον αεροδρόμιο είναι το κτήριο των φυλακών Αλικαρνασσού. Έτσι, θα μπορέσουν και οι συνάδελφοί τους από την Κρήτη, που δεν θέλουν να αποδράσουν, να βρουν μία ευχάριστη απασχόληση ως προσωπικό εδάφους.

Ζήσε το μύθο σου στην Ελλάδα και γίνε μύθος με μια θεαματική απόδραση!