7.6.08

Νόμπελ επανάληψης!

Στην συζήτηση που είχε ανοίξει ο Θ. Λαζαρίδης στο blog του με τίτλο «Η αλήθεια για τους Έλληνες νομπελίστες» είχα κάνει ένα σχόλιο σχετικά με την εκπομπή της ΝΕΤ «Στα άκρα» που είχε προγραμματιστεί να βγει στον αέρα εχθές το βράδυ, Παρασκευή 6 Ιουνίου και επρόκειτο να φιλοξενεί τους δύο Έλληνες επιστήμονες.

Ανοίγω λοιπόν χθες την τηλεόραση για να ακούσω τι ακριβώς θα ειπωθεί και τι βλέπω! Αντί της προγραμματισμένης εκπομπής, η ΝΕΤ επέλεξε να δείξει σε επανάληψη την συνέντευξη που είχε πάρει η κ. Φλέσσα από τον κ. Μπαμπινιώτη (σημείωση: η εκπομπή αυτή παίζει λογικά ως μπαλαντέρ για την παραγωγή... δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές έχει παιχθεί σε επανάληψη).

Δεδομένου ότι η συγκεκριμένη εκπομπή βγαίνει μαγνητοσκοπημένη, μπορώ να υποθέσω εκ του ασφαλούς τί θα είχαν πει στην συνέντευξή τους οι δύο «νομπελίστες» ώστε να αναγκαστεί η ΝΕΤ να την κόψει. Σίγουρα, δεν θα μίλησαν για την παρεξήγηση, ούτε φυσικά θα ξεκαθάρισαν το τοπίο σχετικά με τον σάλο που έχει δημιουργηθεί και προφανώς δεν έβαζαν τα πράγματα στη θέση τους.

Διότι αν συνέβαινε κάτι από τα παραπάνω, ποιος ο λόγος να κοπεί η εκπομπή;

2 σχόλια:

Laplace είπε...

καλως σε βρηκα..καλημερα..συμφωνω μαζι σου..παντως δεν ειναι νομπελιστες ακριβως με την εννοια αυτη..ο αλ γκορ τους εστειλε επαινο για την βοηθεια στηηνν [προσπαθεια του,που του εδωσε το νομπελ..
αλλα τα μμε λενε νομπελιστες..

Al Silk είπε...

Για την ακρίβεια, ο Γκορ δεν έστειλε τίποτα, αλλά δεν πειράζει, το ίδιο λέμε :)
Αν δεν το έχεις ήδη κάνει, πάτα το λινκ στο "Η αλήθεια για τους Έλληνες νομπελίστες" και θα παρακολουθήσεις μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση