31.5.08

Κανένα νέο = καλά νέα!

Πάνε πολλές μέρες που δεν έχω γράψει κάτι στο blog μου. Δεν είναι επειδή βαριέμαι, ούτε επειδή πέρασα μια μικρή ίωση, που με ζάλιζε αρκετά, ώστε να μην μπορώ να συγκεντρωθώ. Κυρίως είναι επειδή δεν έχω κάτι να γράψω, και αρνούμαι να μπαίνω στη διαδικασία να γράφω απλώς τίτλους, έτσι για να δίνω το παρόν.

Στη διαδικασία όμως να διαβάζω αυτά που γράφουν άλλοι και να κάνοντας διάφορα κλικ ανακάλυψα κάτι πολύ ενδιαφέρον.

Άνθρωποι που συμμετέχουν σε δύο-τρία (ή και περισσότερα) blogs ταυτόχρονα, είναι απίστευτο το πώς αλλάζουν προσωπικότητα ανάλογα με το που γράφουν. Στα blogs που είναι γραμμένα πάνω σε ροζ συννεφάκια δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να εμφανίζονται σαν πριγκήπισσες ραπουντζέλ, στα «ψαγμένα» εμφανίζονται ως βαρβάτες intellectual προσωπικότητες, ικανοί για υψηλού επιπέδου σχολιασμό, στα πολιτικά σε πείθουν αμέσως να τους ψηφίσεις για πρωθυπουργούς, ενώ στα XXX μπλογκς μεταλλάσσονται ξαφνικά σε μπουκόφσκιδες και μάλιστα της κακιάς ώρας.

Εγώ πάντως άρχισα σιγά σιγά να κάνω εκκαθαρίσεις στις λίστες του reader όπως -εδώ και αρκετά χρόνια- έκανα και αντίστοιχες εκκαθαρίσεις στη λίστα των γνωστών που είχαν ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά.

Αν είσαι μάγκας δηλώνεσαι παντού ακριβώς όπως είσαι. Δύσκολο, αλλά έχει αξία. Οι fake ό,τι κι αν καταφέρνουν έχει ημερομηνία λήξεως...

5 σχόλια:

Rizobreaker είπε...

Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε!
Πρώτη φορά σε διαβάζω... Εύχομαι καλή συνέχεια!!

Al Silk είπε...

ευχαριστώ, αλλά... φίλη. Ίσως έχεις και δίκιο. Απ' τη μια το ψευδώνυμο, απ' την άλλη τα τόσα ποστ σχετικά με το ποδόσφαιρο... καλά να πάθω. Βεβαίως υπάρχει και η φωτό, αλλά ούτε κι εκεί ειναι ξεκάθαρο το θέμα...

marilia είπε...

Μα τι λές, Μεταξένια μου; Εγώ ήθελα να 'μαι έτσι όπως είμαι παντού και κατηγορήθηκα γι' αυτό. Με είπαν "δήθεν" και ότι προσπαθούσα, προσποιούμενη παιδικότητα, να... "τυλίξω" κόσμο!!!

ουλπ!

Υ.Γ. ευτυχώς που έγραψες κάτι, είχα αρχίσει ν' ανησυχώ.

σνουποφιλάκι

Al Silk είπε...

Μαριλία,
αν κρίνω από το blog σου μάλλον για original ραπουντζέλ μου κάνεις. Τώρα αν χρειάστηκε να δείξεις κάτι άλλο γιατί κάποιοι σε κατηγόρησαν, αυτό μάλλον είναι πολύ πολύ κακό.

Ανώνυμος είπε...

Οι χαμαιλέοντες αλλάζουν χρώμα, προκειμένου να επιβιώσουν.

Ευτυχώς, όμως, η ζωή είναι πολλά περισσότερα από απλή επιβίωση.