22.8.08

Μη ξεχνάτε ΠΟΤΕ την αφαίρεση...

Γυρνώντας από τις διακοπές άρχισε να με ταλαιπωρεί ένας πυρετός που «έπαιζε» μεταξύ του 37.5 το χαμηλότερο ώς 39.1 το ψηλότερο. Ανησυχία, λόγω του ότι δεν είχα τίποτα άλλο (πέρα από έναν καθε-καλοκαίρι-από-τα-air-condition βήχα) και λόγω των διαφόρων -πολλών- προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζω από ένα χρόνιο νόσημα. Μετά το πρώτο εικοσιτετράωρο του πυρετού, τσουπ αρχίζει ένας πόνος στο αυτί... Χμ, σκέφτομαι... Να το! Ωτίτιδα, στην αρχή -ευτυχώς-. Αν είναι ιογενής λόγικά στα τρία εικοσιτετράωρα ο πυρετός θα πρέπει να έχει πέσει. Αρχίζω αντιβίωση και τα τρία εικοσιτετράωρα έκλεισαν χθες το βράδυ. Κι από τότε... 37.5, 37.2, 37.3, τα νεύρα μου. Σήμερα όλη μέρα τα ίδια και να σκέφτομαι «μα αφού δεν νοιώθω να έχω πυρετό».

Και ΔΕΝ ΕΧΩ!!!

Λόγω των προβλημάτων που προανέφερα, θερμομετριέμαι από το στόμα. Η θερμομέτρηση από το στόμα όμως έχει μια ιδιαιτερότητα. Προστίθενται τρεις γραμμές στο θερμόμετρο (και στο ψηφιακό και στο συμβατικό). Πώς έγινε τώρα και ξεχάσαμε αυτή τη λεπτομέρεια όλοι οι ενδιαφερόμενοι... θα σας γελάσω. Σημασία έχει ότι σήμερα τελικά δεν είχα πυρετό. Οπότε, για να ξέρετε: Μη ξεχνάτε ΠΟΤΕ την αφαίρεση ...

1 σχόλιο:

Heliotypon είπε...

Υπάρχει κι άλλος τρόπος θερμομέτρησης, αλλά είναι λίγο ...σόκιν! Από τον πρωκτό. Το ήξερες; Εκεί δεν ξέρω αν αφαιρείς και πόσα δέκατα, αλλά ρώτα κανένα γιατρό. Τον χρυσιμοποιούν για τα μωρά και για τα μικρά ζώα (για τα λιοντάρια φοβάμαι ότι θα ηταν κάπως δύσκολο...)