15.11.08

Το «ωραίο» είναι υποκειμενικό... μάλλον...

Υπάρχουν φορές που σκέφτομαι πολύ πολύ σοβαρά να παρατήσω το άθλημα του blogging. Και αυτό γιατί (α) καθυστερώ πολύ να ανεβάσω posts λόγω κυρίως άλλων προβλημάτων που με απασχολούν και (β) δεν έχω και πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα. Αφού, να φανταστείτε, ακόμα και αυτοί που λογικά θα άφηναν κάποιο σχόλιο στο blog μου, προτιμούν να μου τα λένε τηλεφωνικώς. Τέτοια ξεφτίλα!!!

Σήμερα λοιπόν, ένας εκ των (πέντε) αναγνωστών μου δήλωσε ότι θα πάψει να με διαβάζει, λέει, διότι βάζω όλο φωτογραφίες ωραίων ανδρών αθλητών και έτσι δεν έχει κίνητρο. Κι όταν μου ζήτησε να βάλω ωραίες αθλήτριες και ζήτησα να μου δώσει ένα παράδειγμα, ιδού τι μου έδωσε:

Έλεος βρε αγόρια! Αν είναι ΑΥΤΟ το παράδειγμα για τις ωραίες γυναίκες στον αθλητισμό... Κι όχι τίποτα άλλο, ανακαλύπτω ότι είναι ο δεύτερος φίλος που κάτι του κάνει η Gamova. Αν και το έθεσε λίγο πιο πλαγίως αναφέροντας γενικώς «δεν μπορείς δηλαδή να βάλεις ρωσίδες βολλεϋμπολίστριες να χαρεί κι εμάς το μάτι μας;» Απίστευτο κι όμως αληθινό!

Σημειωτέον ότι έψαξα κι όλας να βρω τη φωτό για να βλέπεται κάπως.
Οπότε, αγαπητοί μου αναγνώστες (3;), σας αφιερώνω την ωραία της ημέρας.

Όσο για τις αναγνώστριες (2;), μπορείτε να συνέλθετε λίγο κάνοντας κλικ εδώ. Μη μένουμε στη γλώσσα, μια εικόνα, χίλιες λέξεις!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

don't worry laxoyraki, den eimaste dyo, den eimaste treis, eimaste xilioi dekatreis oi anagnwstes soy !!!

.. kai 8' ay3h8oyme peraiterw, ean mas baleis KAI italides xoreytries ston pago ;-)

Al Silk είπε...

Θα το λάβω σοβαρά υπόψη μου

Heliotypon είπε...

Αν και το κοριτσάκι δεν είναι καθόλου κακό, υπάρχουν και πιο όμορφες. Και αν ανακαλύψεις φωτογραφίες τους την ώρα που αλλάζουν στα αποδυτήρια ή κάνουν ντους, τότε να δεις τι (αρσενική) αναγνωσιμότητα θα χτυπήσεις!
ΥΓ: Πάντως, αν εμένα μου τηλεφωνήσει η εικονιζόμενη και μου ζητήσει ραντεβού, θα ...υποκύψω!

Jim.Hellas είπε...

Εντάξει μωρέ... Δεν είναι και μπάζο η κοπέλα :D Νομίζω αρκετά αρσενικά θα έκαναν το ... ψυχικό :P

Al Silk είπε...

Βρε καλά μου παιδιά, το ερώτημα δεν είναι αν θα κάνετε το ψυχικό. Το ερώτημα είναι: φτάνετε να κάνετε το ψυχικό;
οεο;

Heliotypon είπε...

Να σου πω, αν το κοριτσάκι της φωτογραφίας ήταν πιο ελαφρά (αλλά ΠΟΛΥ πιο ελαφρά) ντυμένο, δεν θα είχαμε καμία αντίρρηση!