20.11.08

Ανάσταση!

Να σας ενημερώσω λοιπόν ότι όταν κάποιος έχει «καταρράκτη» στα μάτια έχει ένα σοβαρό πρόβλημα να διακρίνει λεπτομέρειες, ειδικά όταν αυτές είναι σε φόντο λευκό. Έχω γίνει επανειλημμένα ρεζίλι διότι άμα με χαιρετήσει γνωστός μπροστά από κάποια φωτεινή πηγή, το σίγουρο είναι ότι με χαιρετάει για τελευταία φορά. Διότι εφόσον δεν βλέπω, δεν αντιχαιρετώ και άρα... είμαι αυτόματα μια αγενής γαϊδούρα!

Ευτυχώς οι περισσότεροι γνωστοί το γνωρίζουν πλέον και άρα έχουν μειωθεί οι πιθανότητες ρεζιλέματος. Αυτό που δεν μειώνεται με τίποτα είναι ο καταρράκτης. Το πρόβλημα είναι επίσης μεγάλο με την οθόνη... Όσο πιο σκούρο desktop γίνεται κι όταν ανοίγει το word... βάι βάι βάι μάνα μου!

Και ήρθε το google mail και μου έφτιαξε τη μέρα σήμερα. Κι έβαλα το black theme και δεν χρειάζεται πλέον να κάνω την κινέζα για να διαβάσω mail. Άντε με το καλό και στον reader γιατί εντός ολίγου το κόβω το σπορ του διαβάσματος των blogs από τον reader. Άντε, άντε...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για το word, Tools, Options, General [tab], "Blue background, white text"

KV είπε...

και μηπως να αλλάζαμε και theme στον blogger!

Al Silk είπε...

- SH, τέλειο! Ευχαριστώ πολύ πολύ
- KV, καταπληκτική ιδέα! Σ' ευχαριστώ πολύ που θα το κάνεις αυτό για μένα. Το λευκό background στο blog σου για μένα είναι όντως πρόβλημα. Τι καλή που είσαι!

Heliotypon είπε...

Με εξέπληξε η ανάρτηση! Από τα γραφόμενά σου δεν φαίνεσαι γιαγιά. (άλλωστε πόσες γιαγιάδες έχουν εξοικείωση με PC & Internet!) και απ' ό,τι ξέρω, ο καταράκτης προσβάλλει πολύ μεγάλες ηλικίες. Μήπως αποφάσισε να κατεβάσει το όριο;

Al Silk είπε...

Αγαπητό Heliotypon
πολύ σωστά έχεις καταλάβει ότι δεν είμαι γιαγιά. Είμαι όμως ασθενής και παίρνω κορτιζόνη και η κορτιζόνη (και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες) προκαλεί καταρράκτη ο οποίος κάποιες φορές δεν είναι καν αναστρέψιμος μετά την παύση της χορήγησης κορτιζόνης... Δυστυχώς!

Σημείωση: η καθυστερημένη ανάρτηση αφορά 'διακοπές' στο νοσοκομείο... και εκεί σίγουρα δεν έχει ίντερνετ! :)