7.3.15

Οι 140 χαρακτήρες δεν αρκούν - 2

Σήμερα, τσεκάροντας το twitter ανακάλυψα, με έκπληξη, ότι κυκλοφορεί μια φωτογραφία που δείχνει κάποιους νεαρούς να ποζάρουν για φωτογραφία μέσα σε κάποιο μπαράκι όπου στο πλάι αριστερά κάτω φαίνεται σα να γράφει (io)aninna. Η λεζάντα τις φωτογραφίας γράφει "Αυτή είναι η παρέα των νταήδων που κακοποιούσε τον Βαγγέλη (Γιακουμάκη)".
Δεν ξέρω ποιος πρωτοδημοσίευσε τη φωτογραφία, δεν ξέρω που τι βρήκε, δεν ξέρω τι γνωρίζει, ξέρω μόνο ότι δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητος. Και να γιατί:

Οι καταγγελίες λένε ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έκανε ΠΑΡΕΑ με τους συμμαθητές και συμπατριώτες του. Μάθαμε ότι και μαζί τους έτρωγε και μαζί τους έκανε βόλτες και μαζί τους έπινε καφέ. Αφήνω στην άκρη το γιατί ενώ ήταν παρέα, τον κακοποιούσαν κι όλας και -ακόμα πιο παραάξενο- ενώ τον κακοποιούσαν αυτός συνέχιζε να τους κάνει παρέα.

Ίσως να υπήρχε και μια οδηγία απ' το σπίτι για το 'παιδί' που θα ήταν μόνο του τόσο μακρυά... "με τα παιδιά να κάνεις παρέα, που είναι και συμπατριώτες, να έχεις έναν άνθρωπο δικό σου"... λογικό ακούγεται. Απ' την άλλη, τα καταγγελλόμενα βασανιστήρια γινόταν κυρίως μέσα στη σχολή και πίσω από κλειστές πόρτες. Η παρέα και οι εμφανίσεις με τους μάγκες όμως ήταν εκτός, εκεί που ίσως κι ο ίδιος φαινόταν ίσως λίγο μάγκας κυκλοφορώντας μαζί τους.

Κάνανε παρέα λοιπόν. Άρα θα μπορούσε κάλλιστα σε αυτή τη φωτογραφία που δημοσιεύεται να ήταν και ο ίδιος ο Βαγγέλης και να ποζάρει μαζί με την παρέα του. Μπορεί πάλι, κάποιο από τα παιδιά που ποζάρουν να τραβάει τα ίδια με τον Βαγγέλη απλά να είναι λίγο πιο δυνατός και να μην τα χει βροντήξει ακόμα. Ή ακόμα να είχε υπάρξει στη θέση του Βαγγέλη και να ενσωματώθηκε για να επιβιώσει.

Αυτός που ανέβασε τη φωτογραφία, θα πρέπει να διωχθεί και να του ζητηθεί να αναφερθεί σε ένα-ένα στα πρόσωπα που εμφανίζονται και να έχει συγκεκριμένες καταγγελίες και αποδείξεις.

Σε άλλη περίπτωση είναι μεγαλύτερο τέρας από τους διώκτες του Βαγγέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: