21.4.08

Τα φοράς και πετάάάάάάάάάάάάάάς...

Μετά το τελευταίο ατύχημα του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ έχω αρχίσει να ανησυχώ πραγματικά. Μας έχουν παρουσιάσει τόσα σενάρια για το πως έγινε το ατύχημα που έχω αρχίσει να τα χάνω μήπως τελικά υπάρχει μόνο ένα σενάριο, αυτό της συγκάλυψης.

Πριν λίγο ενημερωθήκαμε ότι ο Πρόεδρος θα μπορούσε να είχε γείρει αριστερά και να τον πατήσει το διερχόμενο αυτοκίνητο δεδομένου ότι είναι αριστερόχειρ και άρα θα έφτιαχνε την αλυσίδα από την αριστερή πλευρά της... Λησμονεί η φιλτάτη δημοσιογράφος ότι οι αλυσίδες των ποδηλάτων υπάρχουν ΜΟΝΟ από τη μία πλευρά και αυτή είναι η δεξιά (εκτός αν στα πλαίσια του διαρκούς πολέμου κατά της επάρατου δεξιάς, το ποδήλατο ήταν ειδική παραγγελία).

Επιπλέον, το πρωί διαβάσαμε σε πρωτοσέλιδο ότι ο Πρόεδρος δεν έπαθε το ατύχημα με ποδήλατο αλλά με έναν τύπο roller skate. Και εδώ είναι που άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια.

Φαγώθηκε το βαφτηστήρι μου με την καινούργια τρέλα κι αντί για συμβατικά (άντε το πολύ ποδοσφαιρικά) παπούτσια, για φέτος μου ζήτησε Χίλις. «Βρε. τί είν' αυτά πάλι;» Ανενημέρωτη ως συνήθως σχετικά με τα της μοδός άρχισα να το ψάχνω και τ' ανακάλυψα. Ιδού! Αθλητικά παπούτσια, τα οποία έχουν στο πίσω μέρος ρόδα για να κυλάς και άμα δε θες να κυλάς τη βγάζεις, βάζεις την τάπα και περπατάς κανονικά.


Βρε, μπάς και; Δεν είναι κακό να παλιμπαιδίζει κανείς καμιά φορά. Επιπλέον, μπορεί να ναι δώρο από τη νονά. Να μην το δοκιμάσει να δει αν μπορεί;

Πάντως, για καλό και για κακό, εγώ θα φροντίσω να εφιστήσω την προσοχή στο βαφτηστήρι μου!!!

1 σχόλιο:

marilia είπε...

Όταν κάνεις τη δοκιμαστική... πτήση, ενημέρωσέ με! Θέλω να το δω!!! :)))

σνουποφιλιά!